Bel ons op: 015 45 50 528

Neem contact op


Tussentijdse Toets

Kan ik een tussentijdse toets doen voor het rijexamen?

Bij uw rijopleiding voor het rijexamen kunt u uw vorderingen testen met een tussentijdse toets. De toets is een rijtest die verloopt als een echt rijexamen.

Wanneer een tussentijdse toets?

Uw rijschool bepaalt samen met u het tijdstip van de tussentijdse toets. Het CBR adviseert om de toets af te leggen na ongeveer driekwart van de rijopleiding. Een examinator van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) beoordeelt tijdens de toets hoe uw rijvaardigheid is.
Na afloop van de toets krijgt u van de examinator een adviesformulier mee. Daarop brengt de examinator per onderdeel advies uit. U kunt aan de hand hiervan precies zien aan welke onderdelen u nog moet werken.
Voor wie is de tussentijdse toets?

De tussentijdse toets is voor kandidaten die rijexamen doen voor de personenauto (categorie B) en voor de personenauto met aanhanger (categorie BE). Alleen als uw rijschool staat ingeschreven bij het CBR kunt u een tussentijdse toets aanvragen.
Voor de toets voor categorie B moet u in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. Voor categorie BE moet u in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B.

 

Benieuwd hoe een tussentijdse toets in de praktijk gaat? Bekijk het filmpje hieronder.


Bel mij terug

Uw naam:

Uw email:

Telefoonnummer:

Captcha
captcha

Contact gegevens

Driving4all Autorijschool Delft

Van der Maareltuinen 3
2614 KN Delft

Telefoonnummer: 015 45 50 528
Mob: 06-53656767

Info@driving4All.nl

KVK Nummer: 27380068
IBAN: NL08ABNA0573032378
BIC: ABNANL2A