Bel ons op: 015 45 50 528

Neem contact op


Rijschool Delft

Rijschool Delft – Driving4all

Bij Rijschool Driving4all in Delft wordt o.a. rijles gegeven in een Volkswagen Polo Bluemotion.
Autorijlessen duren bij ons 60 minuten per rijles. Het is echter beter om twee rijlessen achter elkaar te nemen, mits dit uiteraard voor de leerling niet vermoeiend is. Uit ervaring weten wij dat de autorijles dan effectiever is voor de leerling.

Rijles informatie – Rijschool Delft Driving4all

Aan het begin van de les wordt er gekeken naar de prestaties en vaardigheden van de vorige rijles, deze worden besproken en er wordt een doel gesteld voor de nieuwe les. Mocht een leerling moeite hebben met bepaalde handelingen, dan nemen wij hier extra tijd voor in de volgende rijles.

Er wordt gebruik gemaakt van instructiekaarten waar de vorderingen en aandachtspunten per les worden genoteerd. Zo ontstaat een overzicht van de prestatie van de leerling tot nu toe, wat er de volgende les van de leerling verwacht wordt en hoe de hele rijopleiding in elkaar zit.
Wij maken gebruik van instructiekaarten waar wij de vorderingen en aandachtspunten per rijles bijhouden, zo hebben wij altijd een overzicht van de lessen en kunnen wij effectief vervolglessen inplannen met een doel voor de volgende rijles.

Er wordt altijd lesgegeven door dezelfde instructeur, in een rookvrije auto.  Tijdens de rijles is de aandacht gevestigd op de leerling met een professionele rijinstructeur van rijschool Driving4all.

Scherpe tarieven bij Autorijschool Driving4all in Delft.

Rijschool Delft Driving4all biedt u een rijlespakket aan binnen uw budget. Nadat u een proefrijles heeft genomen, stellen wij een autorijlespakket samen aan de hand van uw rijgedrag. Bij rijschool Driving4all in Delft kunt u tegen hele scherpe prijzen rijlessen volgen in Delft en omstreken. Diverse rijlespakketten zijn beschikbaar, namelijk pakketten van 20, 30 of 40 rijlessen. U bent met een rijlespakket veel goedkoper uit in plaats van telkens losse rijlessen afnemen. U bent dus bij ons veel goedkoper uit dan bij andere rijscholen in Delft en omgeving.

 

Geheel vrijblijvende proefles bij Autorijschool Driving4all in Delft

Rijschool Driving4all is de beste keuze voor het halen van uw rijbewijs. Regel dus snel een geheel vrijblijvende proefles en haal snel uw rijbewijs!


Bel mij terug

Uw naam:

Uw email:

Telefoonnummer:

Captcha
captcha

Contact gegevens

Driving4all Autorijschool Delft

Van der Maareltuinen 3
2614 KN Delft

Telefoonnummer: 015 45 50 528
Mob: 06-53656767

Info@driving4All.nl

KVK Nummer: 27380068
IBAN: NL08ABNA0573032378
BIC: ABNANL2A